Wolter Grooten wint competitie 2017

Maandag, 6 november 2017

Ook dit jaar weer een retespannende competitie. De laatste wedstrijd waren nog 3 man in de running om het kampioenschap, dit waren Wolter, Patrick en Dennis! De laatste wedstrijd aan de strekdam Wilp gaat het er dan ook om. Wolter en Patrick loten naast elkaar en Dennis moet een eentje vissen in het andere vak wil hij nog kans maken...

Er wordt lekker gevangen over het gehele parcours. De een doet het met voorns en de ander knipt een bult pieren om de dikke vis erop te krijgen. Beide tactieken werken alleen de laatste leverde vandaag de dikke vis op die de doorslag gaf. Patrick en Wolter maken het ongemeen spannend en er zit op het einde slechts één vis van 400 gram verschil in weging. De slaat ten voordele van Wolter uit die een schitterend gewicht van 22.700 gr weet te vangen. In het andere vak is het de kopman Sander Haverkate die de punten van zijn maat Dennis afsnoept die als 2e in het vak en 3e overall eindigd. Al met al kunnen we terugkijken op een hele geslaagde competitie waarbij in jaren niet zoveel gevangen is. De eerste 2 vingen beide meer dan 100 kilo over 10 wedstrijden en het gehele deelnemersveld totaal bijna 800 kilo!!! Dikke klasse en laten we hopen dat 2018 ons weer zoveel moois brengt.

Tot volgend jaar vissers

Grt wedstrijdsecretariaat