HSV De Stokvissen breidt uit met roofvisafdeling

Zondag, 4 februari 2018

Afgelopen jaar werd er achter de schermen al druk gesproken en de eerste stappen gezet. Maar nu kunnen we vol trots aankondigen dat de uitbreiding met een roofvisafdeling een feit is!!! We zijn dan ook erg blij met deze stap en willen alle nieuwe roofvissers binnen onze vereniging dan ook begroeten.

Vorig jaar werd op initiatief van Roy Koekerits (ons nieuwe bestuurslid roofvissen) en Jeroen een eerste roofvisdag in Deventer en omgeving georganiseerd. Dit bleek een groot succes en hiermee werd de basis gelegd voor de uitbreiding van onze vereniging.

Aankomend jaar zullen een 2-tal Streetfishing evementen worden georganiseerd en zullen we daarnaast als lezingen en een open dag onze nieuwe roofvissers betrekken.

Het verslag en uitslag van 2017 staat bij WEDSTRIJDKALENDER/UITSLAGEN, leuk om eens door te lezen :)

Welkom nogmaals vissers

Bestuur HSV De Stokvissen